VV HEBES

VV Hebes Nieuws

Erwin Evers zal ook volgend seizoen hoofdtrainer van VV HEBES zijn. Zowel Erwin als VV HEBES zijn tevreden over de samenwerking; reden om de aflopende verbintenis met een jaar te verlengen. Erwin gaat hiermee zijn tweede seizoen in bij VV HEBES. Ook Jack Dierx, trainer van VV HEBES 2, zal nog een seizoen aan VV HEBES verbonden blijven.

Zondag 14 januari gaat om 13:00 het FIFA toernooi van start. Zorg dat je op tijd bent, zodat we ook om 13:00 kunnen beginnen. De verwachting is dat het toernooi tot omstreeks 17:00 zal gaan duren. Er is ook een actief gedeelte, hiervoor zullen enkele trick oefeningen worden gedaan. Je hoeft geen sportkleding aan te trekken, maar het wordt aangeraden niet je beste schoenen te gebruiken. Denk er ook aan het inschrijfgeld contant mee te nemen.

Op 14 januari 2018 organiseren we de E-Talents Cup bij VV HEBES. Dit is het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland.We gaan tijdens deze dag een FIFA Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles! Want de winnaars van beide toernooi gaan ons eigen esports team vormen! Dus wie durft de strijd aan?

Op zondag 7 januari organiseert VV HEBES het zestallen toernooi met aansluitend een nieuwjaarsborrel in de kantine. Aanmelden voor het zestallen toernooi kan tot 4 januari bij je elftalleider.

Beste spelers en ouders van vv Hebes,

vv Hebes wordt op 4 mei 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldag beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Wegens de vroege duisternis in de decembermaand zijn de komende 2 wedstrijden van HEBES 1 vervroegd van 14.30 uur naar 14.15 uur. Het betreft de uitwedstrijden tegen MMC Weert op 10 december en de thuiswedstrijd tegen RKVB op 17 december.

Op 17 december staat de laatste wedstrijddag voor de HEBES selectie op het programma. De winterstop duurt van 18 december t/m/ 6 januari. Het verdere winterprogramma is hier te downloaden: Winterprogramma HEBES 1 2017-2018.

Vanaf volgend seizoen (augustus 2018) zal VV HEBES geleidelijk overgaan naar nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken. De huidige trainingspakken van Hummel zullen vanaf die datum niet meer leverbaar zijn. We hebben gekozen voor MASITA kleding en trainingspakken.

De weg naar de tweede klasse is nog ver. Dat ondervond de ongeslagen koploper Haelen in de streekderby tegen laagvlieger HEBES. De gasten verrasten met brutaal aanvallend voetbal, terwijl de thuisclub onvoorstelbaar moeizaam acteerde. „Als de agressie inons spel ontbreekt, krijgen we het ook moeilijk”, verzuchtte trainer Patrick Wolters.