VV HEBES

Programma voorbereiding HEBES Selectie

Op dinsdag 6 augustus zal om 20.00 uur starten HEBES 1 en HEBES 2 met de eerste training van het nieuwe voetbal seizoen 2019 - 2020. Download hier het volledige programma van de voorbereiding.

 

VV Hebes Nieuws

HELP!! 8 en 9 jarige spelertjes van 2 pupillen teams zoeken nog een train(st)er. Wij zoeken: Jeugdtrainers voor JO10-2 en JO9-1. Interesse? Meld je aan bij: Jordi Cranssen, JordiCranssen@hotmail.com , 0613508286
of Hugo Delissen, hjwm.delissen@ziggo.nl, 061927692

Wil jij jeugdtrainer worden, ben je speler bij VV HEBES, 16-23 jaar, scholier of student en wil je tegelijkertijd bijverdienen* ? Wij zoeken: 1 pupillentrainer Interesse? ​Meld je bij Hugo Delissen, mail naar: hjwm.delissen@ziggo.nl of bel 0619276927  (Vrijwilligersbijdrage is 150 euro per maand/10 maanden per jaar).

Het wekelijkse programma ‘De sportzomer met Thijs Bastings’, een serie interviews met bekende sporters uit de regio, wordt vanaf woensdag uitgezonden op omroep ML5. In samenwerking met VIA Limburg wordt de hoofdpersoon uit het programma kort voorgesteld. De aftrap is voor voormalig HEBES talent Devy Hendrikx. Het programma wordt elke woensdag uitgezonden en is daarna dagelijks vanaf 17.00 uur elk heel uur te zien op ML5 en via Facebook. Het interview met Devy is hier te bekijken

De jaarplanning voor de VV HEBES Jeugd is bekend. Deze planning is van toepassing op de gehele jeugdafdeling, uitgezonderd van VV HEBES O17 en VV HEBES O19. Beide teams zullen eerder starten met hun voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.  De VV HEBES jeugdteams zullen vanaf maandag 19 augustus weer starten met hun trainingen. (Eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud).

Download de Jaarplanning jeugdafdeling VV HEBES 2019-2020

Vandaag een flashback naar het EK van 1988. Net als Nederland destijds verloor ook VV HEBES O13-1 vandaag de eerste wedstrijden door 2 zachtgezegd onoplettendheden in de achterhoede. Daarna groeide HEBES in het tournooi en werden alle wedstijden gewonnen. 

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse VV HEBES Jeugdkamp 2019 plaats. Voor alle JO7, JO9, JO11 en JO13 jeugd is dat als vanouds het hoogtepunt van het seizoen! Bekijk hier een korte impressie van het weekend met beelden van HEBES TV.
 

VV HEBES heeft ervoor gekozen om de kantine op zaterdag geopend te houden door middel van de inzet van ouders. Hiervoor is een schema opgesteld waarin alle ouders een of twee keer aan de beurt komen om een paar uurtjes in de kantine te staan. Dit gebeurt altijd op een tijdstip wanneer uw kind ook een thuiswedstrijd speelt. 

Afgelopen zondag 17 maart presenteerde VV HEBES in een gezellige kantine 8 nieuwe trainers. Pim Hendrix, 25 jaar en momenteel assistent trainer bij VVV Venlo O19 is vastgelegd als hoofdtrainer. Buiten een nieuwe technische staf voor de selectie besteedt VV HEBES veel aandacht aan het behoud van junioren voor de club en de jeugdopleiding.

Met de terugkeer van trainer Wim Slangen gaat het bij VV HEBES voor de wind. Van de zes duels onder zijn leiding werder er 5 gewonnen. Gisteren was VV Alfa Sport de klos: 4-0. De fussieclub uit Beegden kon het overwicht pas na de rust in doelpunten tot uitdrukking brengen. 

Zondag 17 maart belooft een ouderwetse HEBES zondag te worden. Op deze dag spelen alle senriorenteams thuis. Daarnaast zullen onze nieuwe jeugdtrainers vanuit het junioren stimuleringsplan hun contract tekenen. Ook zal de nieuwe hoofdtrainer Pim Hendrikx gepresenteerd worden. 

Pagina's