VV HEBES

Traditioneel wordt het seizoen afgesloten met een fantastische slotdag voor de (jeugd)spelers, (jeugd)leiders, supporters, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die VV HEBES en warm hart toedraagt.

Noteer 2 juni vast in je agenda en neem de hele familie mee!

VV Hebes Nieuws

VV HEBES heeft ervoor gekozen om de kantine op zaterdag geopend te houden door middel van de inzet van ouders. Hiervoor is een schema opgesteld waarin alle ouders een of twee keer aan de beurt komen om een paar uurtjes in de kantine te staan. Dit gebeurt altijd op een tijdstip wanneer uw kind ook een thuiswedstrijd speelt. Het voordeel hiervan is dat er geen personeel betaald hoeft te worden, waar we uiteraard met zijn allen van profiteren omdat zo de contributies op het huidige niveau gehouden kunnen worden.

Afgelopen zondag 17 maart presenteerde VV HEBES in een gezellige kantine 8 nieuwe trainers. Pim Hendrix, 25 jaar en momenteel assistent trainer bij VVV Venlo O19 is vastgelegd als hoofdtrainer. Buiten een nieuwe technische staf voor de selectie besteedt VV HEBES veel aandacht aan het behoud van junioren voor de club en de jeugdopleiding.

Met de terugkeer van trainer Wim Slangen gaat het bij VV HEBES voor de wind. Van de zes duels onder zijn leiding werder er 5 gewonnen. Gisteren was VV Alfa Sport de klos: 4-0. De fussieclub uit Beegden kon het overwicht pas na de rust in doelpunten tot uitdrukking brengen.

Zondag 17 maart belooft een ouderwetse HEBES zondag te worden. Op deze dag spelen alle senriorenteams thuis. Daarnaast zullen onze nieuwe jeugdtrainers vanuit het junioren stimuleringsplan hun contract tekenen. Ook zal de nieuwe hoofdtrainer Pim Hendrikx gepresenteerd worden.

Wij zijn dringend op zoek naar ouders die het jeugdvoetbalkamp van VV HEBES mee willen organiseren! Heb je interesse en/of vragen hierover, mail naar: jeugdvoetbalkampvvhebes@gmail.com Of bel 0625012404

Bij de start van de voorjaarsreeks zijn we een pilot gestart waarbij we  juniorleden de kans bieden om tegen een vergoeding trainer te worden van een pupillenteam van VV HEBES. Aanstaande zondag, voor de start van de wedstrijd van VV HEBES 1 tegen Alfa Sport zullen 6 jeugdige trainers hun ‘contract’ tekenen.

Wil jij heer en meester over de bal worden? Of je voetbaltechnische vaardigheden nóg verder bijschaven? Grijp dan nu je kans en schrijf je vrijblijvend in voor de speciale techniektrainingen van VV HEBES op de woensdagmiddag!

De JO13-1 heeft de regiofinale van de KNVB winterzaalvoetbalcompetitie bereikt. Na 11 wedstrijden, verspreid over 3 speeldagen, is het team tweede geworden in Poule A. Die plaats betekent deelname aan de kruisfinale op zaterdag 2 februari in sporthal "de Bengele" in Nederweert.

Nadat Erwin en VV HEBES eerder al het besluit hadden genomen dat hun wegen aan het eind van het seizoen zouden scheiden heeft een combinatie van gebeurtenissen ertoe geleid dat de samenwerking per direct wordt beëindigd. De rol van trainer van het eerste elftal zal voorlopig worden ingevuld door ons hoofd jeugdopleiding, Wim Slangen.