VV HEBES

VV Hebes Nieuws

Aan het begin van dit seizoen zijn wij gestart met het traject: een toekomstbestendig VV HEBES. Daaruit zijn enkele werkgroepen voortgekomen. Eén van die werkgroepen, de werkgroep voetbaltechnisch beleid, is voortvarend aan de slag gegaan. Zij zijn inmiddels omgevormd tot de vaste voetbaltechnische commissie en willen hun resultaat graag met jullie delen.
Wij nodigen daarom graag iedereen, die zich op enige wijze betrokken voelt bij VV HEBES, uit voor de presentatie van het Technisch beleid en voetbaltechnisch plan van VV HEBES. Hiermee willen wij een grote stap zetten om ook in de toekomst invulling te blijven geven aan Sportief. Zichtbaar. Beter. Het voetbaltechnische beleid en plan is gericht op plezier & ontwikkeling.

Vrijdag 4 mei jl. waren er zo’n  60 jeugdspelers van VV HEBES t/m 15 jaar,  om een dag te ervaren volgens het  “Schalke auf Tournee”  trainingsprincipe. Een geweldig mooi sportpark lag in een ochtendzonnetje te wachten op alle enthousiaste spelers.

U kunt als lid van de Rabobank Peel, Maas en Leudal weer uw vereniging steunen. Rabobank Peel, Maas en Leudal stelt maar liefst €200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Breng je stem uit en steun onze club! Vanaf 8 t/m 25 mei kunt u stemmen. U stem telt, stem op VV HEBES.

Ook dit jaar zal er weer een HEBES Jeugdvoetbalkamp georginiseerd worden en wel op 1-2-3 juni 2018. Voor alle JO7, JO9, JO11 en JO13 jeugd is dat als vanouds HET hoogtepunt van het seizoen! Inschrijven en alle informatie over het kamp zijn terug te vinden onder de volgende link: jeugdvoetbalkamp.vvhebes.nl

Op Donderdag 8 maart start het 13e VV HEBES Darttoernooi. Spelvorm is gelijk aan voorgaande jaren (Koppel 501). Voorwaarden voor een Team/koppel zijn: Minimaal een van de twee darters moet lid zijn van VV HEBES Maximaal een van de twee darters mag in competitieverband darten.

Jumbo Roel Heerschap stelt een bedrag van € 7500.00 beschikbaar voor deze actie. Vanaf woensdag 7 februari kunnen jullie bij Jumbo Roel Heerschap in Heel sparen voor VV HEBES. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt die wij als vereniging kunnen verzilveren voor GRATIS sportmaterialen.

Wij hebben al lang de wens om een pannaveld te realiseren. Door de opbrengsten van de RABO clubkasactie hebben we de geraamde kosten al voor een groot deel gedekt. Maar we zijn er nog niet helemaal. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Afgelopen zondag hervatte HEBES 1 de competitie na de korte winteronderbreking. In Spaubeek werd de directe degradatiekraker met 3-4 gewonnen. Aanstaande zaterdag en zondag hervatten ook HEBES JO-15-2, HEBES JO17-1 en HEBES 3 de competitie. Om ervoor te zorgen dat deze teams op een goede grasmat hun duels kunnen aangaan, is de onderhoudsploeg alweer druk aan het werk.

Erwin Evers zal ook volgend seizoen hoofdtrainer van VV HEBES zijn. Zowel Erwin als VV HEBES zijn tevreden over de samenwerking; reden om de aflopende verbintenis met een jaar te verlengen. Erwin gaat hiermee zijn tweede seizoen in bij VV HEBES. Ook Jack Dierx, trainer van VV HEBES 2, zal nog een seizoen aan VV HEBES verbonden blijven.

Zondag 14 januari gaat om 13:00 het FIFA toernooi van start. Zorg dat je op tijd bent, zodat we ook om 13:00 kunnen beginnen. De verwachting is dat het toernooi tot omstreeks 17:00 zal gaan duren. Er is ook een actief gedeelte, hiervoor zullen enkele trick oefeningen worden gedaan. Je hoeft geen sportkleding aan te trekken, maar het wordt aangeraden niet je beste schoenen te gebruiken. Denk er ook aan het inschrijfgeld contant mee te nemen.