Wedstrijdverslag VVHEBES F1 – Helden F3 (3-2)

Tijdens de warming-up vloog een vliegtuig over en werd er gezwaaid, want het zou zomaar Luca kunnen zijn, die op weg was naar het zonnige Turkije. We moesten het de wedstrijd tegen Helden dus zonder Luca stellen. We begonnen de wedstrijd sterk en na een paar reddingen van de keeper van Helden, was het raak, nadat Mees scoorde.

Na het doelpunt, schrok Helden wakker en scoorde 2 keer. Zodat het met rust 1-2 was. Na een peptalk en een heerlijk bekertje ranja gingen we de strijd aan om er een overwinning uit te slepen. Julian kon een mooi pass van Jop achter de keeper werken, waardoor het 2-2 werd. We bleven aandringen, maar de bal wilde er maar niet in. Net voor het einde kwam er een aanval van Helden. Bjorn kon de bal afpakken en begon aan een lange rush langs de lijn. Met een hijgend mannetje van Helden in zijn nek, kon hij toch nog een mooie pass op Julian geven, die de bal in schoot, waardoor de eindstand 3-2 voor HEBES werd. Een zeer verdiende en mooie overwinning.