Wedstrijdverslag: VV HEBES F1 - SHH F2 (3-1)

Het was mooi weer en de fans waren in grote getale komen opzetten (en de muggen ook). Daarvan kon het 1ste die na ons moesten voetballen ook mooi profiteren! Nadat we eerst een peptalk en instructies hadden gehad gingen wij vol goede moed donderdagavond het veld op. We moesten breder en feller spelen en sneller omschakelen als we van aanvallende naar verdedigde rol moesten en andersom.

We begonnen fanatiek en ik kreeg de bal van Thibault  en paste hem door naar Puk en gaf een voorzet op Levi , die hem op de goal schoot. Met een beetje geluk dat de keeper de bal door zijn handen liet glippen werd het 1-0. We hadden het de eerste helft goed onder controle, de verdediging had de boel achterin goed dicht en we voetbalden goed vooruit ondanks dat er bij de tegenstander een paar reuzen zaten die waarschijnlijk heel veel boerenkool stamppot hadden gegeten. We dreigden de eerste helft nog een aantal keren gevaarlijk maar we konden dit toch niet in doelpunten omzetten. Het was pauze we kregen allemaal een beker powerdrank (ranja) en nog kleine aanwijzingen en na 5 minuten begonnen we aan de 2de helft. Puk was met de bal in de linkerhoek gekomen maar kon niet uitbreken naar de goal en paste die naar het midden van het 16meter gebied. Ik had toen net als positie middenvelder en was op de juiste plek en kon toen 2-0 maken.

Het harde werken begon toen zijn tol te eisen en de vermoeidheid sloeg toe in een moment van onoplettendheid braken er 2 van SHH uit met de bal. Sam was nog achter maar die kon helaas tegen deze overmacht niet genoeg uitrichten. En SHH scoorde met een harde pegel 2-1. Toen waren we weer wakker en HEBES had de bal, Thibault dribbelde met de bal naar de rechterhoek paste hem naar Puk die had zelf geen ruimte en zetten hem voor op Levi . Helaas kreeg Levi hem van verkeerde kant waardoor het moeilijk richten was en hij schoot net langs de goal. Daar kwam de tegenstander met de schrik vrij! In de laatste paar minuten paste Thibault de bal naar Puk die in een rush langs de rechterzijlijn vandoor zijn tegenstander een reus van 2.2 meter uitkapte en voorbij ging en met een wel gemikte punter de 3-1 scoorde. Hierna was wedstrijd gedaan.

De trainers en fans waren tevreden met onze inzet en winst en wij werden hiervoor beloond met chips.

Raf Knippels