Wedstrijdverslag: VV HEBES E3 - Eindse Boys E3: 7-0

Vandaag spelen we de bekerwedstrijd tegen Eindse Boys E3. Het blijken geen jongens te zijn maar alleen maar meiden. Zelfs allemaal een kop groter. Maar we zijn sterk vandaag. Ik ben aanvoerder en dat vind ik leuk. 

De 1e helft zijn we erg goed; we spelen heel goed samen. We vallen goed aan en scoren snel 1-0 via een klutsbal een eigen goal Eindse Boys. We blijven goed voetballen, Tim scoort mooi 2-0 en Jort met een mooie knal 3-0. Thibault scoort nog 4-0 en 5-0 door zijn snelle dribbel en super schot! Paul, de trainer, zegt in de rust dat we zo door moeten gaan. 

De 2e helft zijn we iets minder sterk; we spelen iets minder goed samen en rennen niet zo goed meer. We hebben nog goeie kansen door Jort die op de paal en lat schiet. De keepster van Eindse Boys is groot en houdt ook veel ballen tegen. Thibault schiet nog een corner hard voor en wordt in eigen goal getikt: 6-0. 

De eindstand wordt 7-0 door onze snelle Thibault die met een geplaatst schot mooi scoort.
Bram, onze keeper, heeft maar weinig ballen hoeven pakken. Verder werd er erg sterk verdedigt door Sam en Raf. Ik heb lekker gevoetbald. Het was leuk om aanvoerder te zijn....

Groetjes Daan Rijckx