Wedstrijdverslag: VV HEBES E2 - Heythuysen E3: 6 - 3

Vandaag moesten we  de derde bekerwedstrijd tegen Heythuysen spelen. We gingen meteen goed van start en Luuk Nakken scoorde al binnen één minuut  de eerste goal. Vrij snel daarna scoorde Jens het  twee doelpunt. HEBES speelde voordurend op de helft van Heythuysen ,maar het duurde even voordat Jens het derde doelpunt maakte.

We gingen na de drie nul wat rommelig spelen waardoor Heythuysen nog twee kansen kreeg in de eerste helft, maar die werden goed gestopt door de keeper Koen. We gingen de rust in met 3-0. Na de rust ging het wat minder met ons. Heythuysen scoorde 2 maal en het was 3-2. (spannend) Door het goed werken van Ella en Dylan bleven de tegen goals uit. Wij werden weer wat sterker en konden nog 3 maal scoren. De goals kwamen op naam van Finn (2 maal) en Luuk Nakken. Ondanks het soms mindere voetbal zijn we weer gewonnen. Super samen gewerkt.Top!

Cas Nevels