Wedstrijdverslag: VV HEBES E1  -  REUVER E2

Vorige week zaterdag speelden we tegen Reuver E2. Ik was die wedstrijd de aanvoerder. Wij mochten aftrappen omdat ik de tos won. We begonnen de wedstrijd goed; we hadden kansen en speelden goed samen.  Reuver was ook sterk, veroverde de bal in de 1e helft. Een mannetje van hen dribbelde makkelijk voorbij en scoorde 0-1. Maar wij bleven goed voetballen en kregen kans door Jort en Raf. In de rust kregen we complimenten van de trainers ; zo doorgaan…!!

In de 2e helft waren wij weer beter maar Reuver maakte helaas een goal doordat we niet goed de bal achter uit verdedigde…0-2. We gaven niet op en hadden toch weer kansen. We veroverden weer de bal die bij Levi terecht kwam.  Hij speelde af naar Thibault  en deze gaf hem voor op Puk, die scoorde….1-2 !!

Er waren nog 10 minuten te spelen;  we waren beter en gaven niet op. We  hadden nog een paar kansen door Jort en Daan maar we scoorden helaas niet meer……het bleef 1-2….een punt was verdiend geweest…jammer…

Groetjes Sam