Wedstrijdverslag SVC2000 E2 - VVHEBES E1: 0 - 5.

Het was de eerste wedstrijd van de nieuwe E1. Iedereen had er zin in. In het begin hadden we veel kansen. We hadden een corner, we schoten 3 keer mis maar toen kreeg Puk de bal voor zijn voeten en schoot via de paal in het doel 0-1. Daarna scoorde Jort  nog eens de 0-2.

SVC had een corner,  Daan hield hem en hij schoot naar voren,  Jort kreeg de bal in zijn voeten en rende helemaal naar de andere kant en dribbelde 3 mensen voorbij en uiteindelijk scoorde hij 0-3.

Daarna  kreeg Thibault een steekpass hij kapte en schoot hem erin 0-4.

SVC moest weer aftrappen, Puk kreeg de bal gepast.  Paull zei dat we wind mee hadden en daar maakte Puk gebruik van. Hij wou een schot van afstand proberen en ja het lukte: in de kruising 0-5.

We hebben een mooie wedstrijd gespeelt , en een goede overwinning gehaald en hopen dat we de volgende wedstrijd ook zo goed spelen

Groetjes Puk