Wedstrijdverslag: ST EVV/St Joost C3 - VV HEBES C4M

Na een uiterst succesvolle oefencampagne moesten onze meiden dan eindelijk aantreden voor hun allereerste competitiewedstrijd. We vertrekken rond 11:00 (na enige vertraging...) vanaf ons voetbalveld. Genoeg supporters, genoeg vervoer, goede start.

Aankomst Echt, de spanning stijgt, de opstelling, tot dan diep geheim, wordt bekend gemaakt, warming up, en wederom die mooie concentratie. Aftrap 12:00 de Meiden moeten nog even in het ritme komen en na ongeveer 3 minuten staan we met 1-0 achter...

Maar dan: iedereen strijdt weer keihard voor elkaar als een echt en hecht team. De ingespeelde ploeg van EVV heeft 20 minuten nodig om weer te scoren.  Met rust staan we met 4-0 achter maar we zijn absoluut niet weggespeeld en kwamen er zelfs enkele keren gevaarlijk uit. Rust... even uitpuffen, drinken, concentratie en teamspirit vasthouden!

In de 2e helft leggen we weer alle strijdlust op de mat maar EVV is (nu nog...) een maatje te groot. Bijna hadden we een allereerste competitietreffer gescoord maar de rush van Naomi eindigde met een bal op de paal... Niet getreurd, 12-0 lijkt niet leuk maar de teamspirit is fantastisch. We zien het als een leerproces en zo gaat iedereen er super mee om.

Sjappoo HEBESMeiden!!! You Rock!!!
Aldus de opnieuw trotse trainers!!!