Wedstrijdverslag: RKVV Neerbeek 1 - HEBES 1

Kermiszondag in Beegden stond de uitwedstrijd tegen RKVV Neerbeek op het programma. HEBES had het betere van het spel en kreeg al snel een goede mogelijkheid via Rolf Geraets. Zijn schot ging helaas over. Na ongeveer een kwartier speeltijd was het enige wapenfeit van Neerbeek in de 1e helft, welke boven op de lat belandde.

Na 29 minuten kwam HEBES verdiend op voorsprong. Het was de ingeschoven Geert Vullings die Rhodri van Dooren in de 16 meter aanspeelde, waarna hij knap wegdraaide en de 0-1 in de lange hoek binnen schoot. Vlak voor rust leek Joost Hermanns door zijn enkel te gaan, maar gelukkig voor HEBES kon hij de 2e helft van de wedstrijd gewoon hervatten.

In de rust werd Guus van Engelen, met geel op zak, gewisseld voor Niels Ratering. Na rust bleef HEBES het betere van het spel houden en kwam Neerbeek er niet aan te pas. In de 58ste minuut was het dan ook Lars Sonneville die er in de omschakeling 0-2 van maakte. Hij ronde oog-in-oog met de keeper met rechts in de korte hoek af. Tien minuten later bracht Rolf Geraets de stand op 0-3.

Neerbeek drong erna nog wel aan maar wist de goed keepende Dick de Kwaadsteniet niet meer te passeren. Een redelijk en degelijk spelend HEBES wist daardoor verdiend met 3-0 te winnen.