Wedstrijdverslag: MMC Weert E6 - VV HEBES E3: 2-7

Wij kregen de aftrap en de wedstrijd begon. Na 11 minuten werd Sam onderuit gehaald door de tegenstander, met daardoor een vrije trap als gevolg waarvan Jort goed gebruik kon maken en  de bal mooi in de kruising schoot, de 0-1. Na 12 minuten gaf Thibault een voorzet op Jort waardoor hij ook de 0-2 maakte. Na 13 minuten scoorde Tim de 0-3 met een goede voorzet van Jort. En toen in de 23ste  minuut scoorde Jort de 0-4.

De tweede helft was aangebroken. Weert kreeg de aftrap en we begonnen weer. In de 29ste minuut scoorde Tim de 0-5 en kort daarna Jort de 0-6. Weert scoorde hun eerste doelpunt, waarna Daan, na een mooie solo 1-7 scoorde. Weert maakte in de 47ste minuut nog een doelpunt, waardoor de eindstand 2-7 werd.

Ik vond het een hele leuke wedstrijd, alleen jammer dat kunstgras zo’n pijn doet!

Tim Oostveen