Wedstrijdverslag: MBC Dames - VV HEBES Dames (0-5)

De laatste wedstrijd van het seizoen vond plaats op het veld van Stevensweert tegen MBC. Vrijwel de hele selectie was aanwezig. HEBES begon direct vanaf de aftrap met goed verzorgd combinatievoetbal. HEBES slaagde hierdoor erin de verdediging van MBC, die op 1 lijn verdedigde, te passeren. Vrijwel elke doorbraak resulteerde in een goal, waardoor het bij rust 0-4 stond voor de fusieclub uit Beegden.

Na de thee gaf MBC wat meer tegengas, maar ondanks dat kreeg ons team nog een aantal kansen waarvan er 1 werd verzilverd. Eindstand 0-5. Met 9 punten uit de laatste drie wedstrijden, en een doelsaldo van 9 voor en 0 tegen wordt het seizoen mooi afgesloten.

Vandaag was het de laatste wedstrijd voor Vera, Aimée, Sanne en beide trainers Eric en Jos. Met de nieuwe trainer Mitchell Krause al aan het roer is een vloeiende overgang naar het volgende seizoen gerealiseerd. Ondergetekenden kijken terug op drie leuke sportieve seizoenen en danken het team voor het vertrouwen, het plezier, en de sportieve inzet.

Wij wensen Mitchell veel succes met zijn team.
Eric Coenen, Jos van Dijk