WEDSTRIJDVERSLAG EMS VR1 - VV HEBES VR1 : 0 - 1

In een zonovergoten sportpark van EMS debuteerde vandaag trainer Mitchell Krause tegen zijn oude club EMS. In een uiterst sportief duel had VV HEBES in de eerste helft meer de overhand en werd er een aantal keer goed gecombineerd. Een schot op de lat bracht VV HEBES het dichtst bij een goal.

EMS liep door het goed aansluiten van de verdediging voortdurend buitenspel en daar waar zij doorbraken stond Audrey als keeper haar mannetje.

In de tweede helft werd er door VV HEBES een tandje bijgeschakeld en kwam EMS er niet meer aan te pas. Zeker een 8-tal kansen volgden, waaronder tegen lat en paal, alvorens de terechte en bevrijdende treffer viel in het voordeel van VV HEBES. EMS probeerde het wel nog maar door aanhoudende inzet van VV HEBES liepen zij voortdurend tegen een muur van verdedigers.

Compliment voor het hele team voor het harde werken, ondanks de brandende zon, en het goed combineren –super-.

Mitchel, Eric, Jos.