VV HEBES presenteert 8 nieuwe trainers!

Afgelopen zondag 17 maart presenteerde VV HEBES in een gezellige kantine 8 nieuwe trainers. Pim Hendrix, 25 jaar en momenteel assistent trainer bij VVV Venlo O19 is vastgelegd als hoofdtrainer.

Marcel Joosten traint en coacht volgend jaar met assistentie van Paul Giesen het jeugdige reserve elftal. Deze technische staf is sterk gericht op het verder ontwikkelen van de jeugdige huidige selectie en vele talenten die de komende jaren de overstap maken naar de senioren.

Buiten een nieuwe technische staf voor de selectie besteedt VV HEBES veel aandacht aan het behoud van junioren voor de club en de jeugdopleiding. Na het aanstellen van 2 opgeleide jeugd coördinatoren Wim Slangen en Jordi Cranssen aan het begin van het seizoen hebben nu ook 5 junioren spelers en één speelster hun vrijwilligerscontract getekend. Zij gaan onder begeleiding van de coördinatoren aan de slag als jeugdtrainer bij diverse pupillen teams.

Wij wensen Bram Koolen, Janna Bijlmakers, Sam Lemmens, Tijn Leduc, Loek Evers en Roel Schreurs veel succes met hun opleiding en hopen dat ze nog jarenlang verbonden zullen blijven aan onze mooie club.

Bekijk de foto's >>>