VV HEBES doet mee aan de belmaanden van de VriendenLoterij

Wij hebben al lang de wens om een pannaveld te realiseren. Door de opbrengsten van de RABO clubkasactie hebben we de geraamde kosten al voor een groot deel gedekt. Maar we zijn er nog niet helemaal. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Op 31 januari tussen 19.00 uur en 21.00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor VV HEBES. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het pannaveld kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?