Vanaf seizoen 2018-2019 nieuwe tenues voor VV HEBES

Vanaf volgend seizoen (augustus 2018) zal VV HEBES geleidelijk overgaan naar nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken. De huidige trainingspakken van Hummel zullen vanaf die datum niet meer leverbaar zijn. We hebben gekozen voor MASITA kleding en trainingspakken. Welke lijn dat het gaat worden is nog een grote verrassing. Meer info hierover volgt op korte termijn.

De huidige (jeugd)shirts zijn dringend aan vervanging toe en ook de trainingspakken bij de senioren hebben de beste jaren gehad. De Hummel trainingspakken voor onze jeugdafdeling zijn wel nog gewoon te koop bij onze kledingleverancier Wim Slangen te Echt.

We zullen een overgangsperiode in gaan stellen wat in houdt dat spelers met het oude Hummel trainingspak en of het nieuwe Masita trainingspak te zien zijn op onze velden. Dus aarzel niet; is je huidige Hummel trainingspak aan vervanging toe, haal een nieuwe bij onze kledingleverancier. Natuurlijk ben je dan niet verplicht een nieuw Masita pak meteen te kopen aan het begin van volgend seizoen, maar schaf je dit pas aan als je Hummel trainingspak aan vervanging toe is. Overigens zijn de nieuwe trainingspakken van Masita pas vanaf seizoen 2018-2019 te koop.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn kunnen jullie terecht bij onze kledingleverancier Wim Slangen of bij de commissie Kleding. Deze commissie bestaat uit de volgende personen: Carla Sijben, Sau Fun Nijskens, Eric Moonen, Wim Slangen en Rob Janssen