Uitnodiging vrijwilligers voor voetbalforum VVV-Venlo

Op maandag 27 maart houdt VVV Venlo een voetbalcafé. Als partnerclub is VV HEBES hiervoor uitgenodigd. De aanvang van het programma is om 19.30 uur. Onderstaande interessante sprekers uit de voetbalwereld zullen aanwezig zijn om hun mening te geven over actuele voetbalonderwerpen, namelijk:

• Harry van Raay, oud-voorzitter PSV Eindhoven
  • Maurice Steijn, trainer VVV-Venlo
  • Edwin Linssen, oud VVV-er, tegenwoordig trainer van Willem II O19 en Jong Willem II
  • Mohammed Allach, oud-Technisch Directeur VVV, nu Technisch Directeur bij Vitesse

VV HEBES wil alle vrijwilligers, als dank voor hun inzet, uitnodigen voor het VVVoetbalForum op maandag 27 maart in het Lindeboom VVVoetbalCafe van Seacon Stadion – De Koel. Het bestuur heeft geprobeerd zoveel mogelijk vrijwilligers al persoonlijk uit te nodigen. Bent u vrijwilliger en niet persoonlijk uitgenodigd, kunt u dit bericht als uitnodiging beschouwen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 19 maart aanmelden, via evenementen@vvhebes.nl Op dit adres kunnen we de aanmeldingen bundelen en hebben we een overzicht zodat mogelijk gecarpoold kan worden.