Uitnodiging Fortuna Sittard - Vitesse

Als Voetbal Puur club willen wij u graag uitnodigen voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Vitesse, op zaterdag 18 januari om 18.30 uur. VV HEBES leden kunnen deze wedstrijd tegen een aantrekkelijk kortingstarief bezoeken.

Fortuna Sittard doet het met name in thuisduels de voorbije periode erg goed. Vijf opeenvolgende zeges werden in de competitie behaald, onder meer tegen Feyenoord en in de derby tegen VVV Venlo. We willen het nieuwe jaar natuurlijk ook goed van start gaan!

Jeugd t/m 18 jaar betaalt € 2,50 en volwassenen € 7,50. Graag ontvangen wij uiterlijk op dinsdag 10 januari 2020 of jij deze wedstrijd wilt bezoeken. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@vvhebes.nl. Geef hierbij aan om hoeveel kaarten het gaat en voor welke leeftijd (jeugd t/m 18 jaar of volwassenen).  U ontvangt vervolgens de e-tickets per mail. De e-tickets kunnen vanaf de telefoon worden gescand maar u kunt het e-ticket ook printen en meenemen naar de wedstrijd. De tickets worden achteraf verrekend.