Succesvolle aftrap Sportief. Zichtbaar. Beter.

Zondagmiddag 22 maart vond de presentatie van de nieuwe trainingspakken voor alle jeugdleden van VV HEBES plaats. Op de nieuwe trainingspakken is de ambitie van VV HEBES afgebeeld,  samengevat in de drie woorden Sportief. Zichtbaar. Beter. In zijn toespraak legde voorzitter Paul Peeters aan de voltallige jeugd en de massaal toegestroomde supporters uit waar VV HEBES voor staat.
Sportief: in alles wat we doen zijn we sportief. Letterlijk èn figuurlijk. We hebben respect voor elkaar, binnen onze vereniging, naar onze tegenstanders en naar de scheidsrechter. Zichtbaar: We willen zichtbaar zijn. Als vereniging in onze gemeente, als voetbal­vereniging binnen onze regio. Maar het is niet alleen maar gezien worden als we het over zichtbaar hebben. Het is daar ook actief invulling aan geven. We willen iets betekenen voor onze leden, de inwoners van onze gemeente, voor onze sponsoren. Beter: we willen beter worden. Om onze doelen te bereiken moeten we steeds een stapje beter worden. Op het veld beter dan onze tegenstander. In onze organisatie beter worden. Financieel beter.

Aan burgemeester Stef Strous was het daarna de eer om enkele jeugdleden in het nieuwe trainingspak aan te kondigen. Burgemeester Strous gaf in zijn toespraak aan blij te zijn met de verantwoordelijkheid die VV HEBES en de sponsoren voelen bij het begeleiden en sterker maken van de jeugd in hun ontwikkeling van mini-pupil tot volwassene.

Daarna onthulden de burgemeester, Hans en Nancy en de jeugdspelers de nieuwe borden met daarop ook de woorden Sportief. Zichtbaar. Beter. op vier plaatsen langs het hoofdveld. De feestelijkheden werden afgesloten met de symbolische aftrap van de wedstrijd VV HEBES 1 - Neerbeek 1 door burgemeester Strous en Daan Rijckx, een van onze jongste spelers. Daan slalomde als een ware Robben door de verdediging van Neerbeek en liet de keeper kansloos met een droge knal in de rechterhoek.

Bekijk de foto's >>>

Fotografie: Mike Aretz/Kristel Salemans www.facebook.com/KristelSalemansFotografie