Steun VV HEBES: Voordelig naar VVV-Venlo - MVV

Als PartnerClub van VVV-Venlo kunnen voordeling kaarten gekocht worden voor elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo. Voor slechts € 5, - zit je onoverdekt en voor maar € 7, - heb je een  overdekte zitplaats. Van deze bedragen gaat €2,- rechtstreeks naar VV HEBES. Deze aanbieding geldt voor het gehele seizoen.

Op zondag 22 januari speelt VVV-Venlo thuis tegen MVV, een topper in de Jupiler League en een echte derby! Een mooi affiche in een waarschijnlijk uitverkocht stadion.

Kaarten (minimale bestelling 5 kaarten) kunnen tot 18.00 uur op donderdag 19 januari besteld worden via e-mail evenementen@vvhebes.nl  met vermelding van:

• kopie legitimatiebewijs contactpersoon
  • Team
  • Welke thuiswedstrijd/datum
  • Aantal kaarten / tribune (overdekt of onoverdekt is hierbij voldoende)
  • De namen van de personen waarvoor de kaarten bedoeld zijn

Betalen kan bij het afhalen van de tickets. Op dat moment zal er een afrekening gemaakt worden. Bestel tijdig om als groep samen te kunnen zitten.