PSV’35/Vlodrop F1 – VV HEBES F1

Na de oefenwedstrijd van vorige week tegen de F1 van Maasgouw, die we met 6-4 hebben gewonnen, stond de eerste competitiewedstrijd tegen de F1 van PSV’35/Vlodrop op het programma. We begonnen de wedstrijd sterk. Julian opende de score en vervolgens maakte Luca de 0-2. Thies kon net niet voorkomen dat de tegenstander de 1-2 kon maken. Maar gelukkig maakte Torsten met een afstandsschot de 1-3 net voor de rust.

De tegenstander had Red Bull gehad ipv ranja en kwam sterk uit te startblokken. Ze scoorden snel de 2-3. Uit een corner knalde Bjorn vervolgens de 2-4 erin. De jongens uit Vlodrop en Posterholt maakten ook nog 3-4. Jop die schoot vervolgens nog net over, maar Luca vond wel het netje en het was 3-5. Vervolgens maakte PSV’35/Vlodrop 4-5. Het was een echte spannende wedstrijd. Maar door goed verdedigend werk van Brent en Mees konden zij geen goal meer scoren en konden we de eerste drie punten mee naar huis nemen. Een goed begin van de voorjaarscompetitie!!

PP