KNVB Workshop toekomstbestendigheid VV HEBES

Maandagavond 10 april heeft VV HEBES samen met een drietal procesbegeleiders van de KNVB een bijeenkomst gehad over de toekomstbestendigheid van de club. Een 40-tal deelnemers van VV HEBES, welke een behoorlijke dwarsdoorsnede vormden van de club (spelers uit verschillende teams, ouders van (jeugd)spelers, supporters, sponsoren, vrijwilligers, etc.) participeerden in deze bijeenkomst.

Na een introductie van de procesbegeleiders werd de groep opgesplitst in 3 kleinere groepen voor een workshop. Hierin waarbij per groepje gediscussieerd over de sterke punten van de vereniging. Dit gebeurde in drie thema’s:

• Wat kenmerkt de voetbalclub VV HEBES?
  • Wat onderscheidt VV HEBES van andere verenigingen?
  • Wat zal nooit veranderen bij VV HEBES?

Nadat elke groep zijn gedachten over de vraagstukken op flipovers had gezet was een korte pauze wel verdiend. Na de pauze werd doorgegaan met het tweede deel van de workshop. Hierin kreeg een ieder de kans om 3 groene stickers te plakken bij antwoorden op de vragen die volgens deze persoon nooit mogen veranderen en 3 rode stickers bij zaken die wel dienen te veranderen.

De workshop leverde direct al goede inzichten op over de zaken welke goed geregeld zijn en daar waar meer aandacht vereist is. Er heeft zich gisteren een werkgroep gevormd die aan de slag zal gaan met de procesbegeleiders van de KNVB.

De komende tijd zal VV HEBES u zoveel mogelijk op de hoogte houden van ontwikkelingen. Houd hiervoor de website en Facebook pagina in de gaten. Een volgende bijeenkomst staat alvast gepland op 29 mei om 19:30uur. Op deze avond zijn alle leden welkom om mee te denken over de toekomstbestendigheid van de club. De werkgroep nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en samen VV HEBES de droomclub te maken die we allemaal graag zouden willen.

Onderstaand een filmpje dat door de KNVB getoond werd op de bijeenkomst. Wij danken de KNVB voor het (kosteloos) organiseren en leiden van deze bijeenkomst.

Namens de werkgroep,

Loek Mans en Peter Poell