Kerstzaalvoetbaltoernooi 2015

Op maandag 28 december vond het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi van VV HEBES weer plaats. Van de F-jeugd tot en met de B-jeugd waren er vele aanmeldingen, waardoor deze editie een groot succes was. In totaal hebben er deze dag 122 jeugdleden in de zaal gevoetbald.

De dag begon ’s morgens om 09.15 uur met de F-jeugd.  Zij speelden op twee velden, waardoor ze veel wedstrijden konden voetballen! Om 10.30 stond de E- en D-jeugd alweer klaar om te beginnen. Zij speelden op het grote veld 5 tegen 5. Het toernooi eindigde om 13.45 voor de E- en D-jeugd. De C-jeugd was al aanwezig en na de korte uitleg kon er gestart worden met het zaalvoetballen. Het toernooi voor de C-jeugd duurde tot 15.15u, waarna de B-jeugd de dag mocht afsluiten.

Tussen alle wedstrijden door was er genoeg tijd om op adem te komen en samen met je team iets te gaan drinken. Na afloop kreeg iedereen nogmaals iets te drinken en een zak chips!

Gedurende het zaalvoetbaltoernooi hebben wij hulp gekregen van vele leiders en jeugdleden. Hiervoor willen wij jullie nogmaals bedanken! Zonder jullie was deze dag niet zo’n groot succes geweest!

Wij willen iedereen bedanken voor deze sportieve dag!

Met vriendelijke groet,
Marcel Vestjens & Eric Mestrom