JO13-1 start seizoen met een derde plaats op het RKVB toernooi

JO13-1 Verslag voetbaltoernooi RKVB

Wedstrijd 1

De tegenstander trapt af en we veroveren meteen de bal. Een paar minuten later dribbelt Luca naar de linkerhoek en geeft voor de bal gaat via Stuy naar Jort en die geeft een tikje aan de bal, zodat Stuy hem binnen kan schieten 1-0. Een paar minuten later krijgt de tegenstander een kans maar via Daan gaat die naar de hoek en schieten ze naast. Fuut, einde wedstrijd.

Wedstrijd 2

De tegenstander trapt af en al snel maakt Puk de 1-0. De tegenstander speelt heel verdedigend dus kunnen we met zijn allen op de aanval en maken we de 2-0. Dan wordt er gewisseld en vlak na de wissel wordt het 3-0 en uiteindelijk wordt het ook nog 4-0 fuut, einde wedstrijd.

Wedstrijd 3

Wij trappen af maar de tegenstander heeft 3 heel lange spelers in het team. We houden lang stand maar we komen toch op 0-1 achter. Maar we blijven doorvechten maar het lukt ons niet om door de verdediging te komen fuut, einde wedstrijd.

Wedstrijd 4 voor de 3de of 4de plaats

Wij trappen af en een paar minuten later krijgt de tegenstander een corner en we schieten de bal naar voren en daar staat Puk hij gaat 1 tegen 1 en hij scoort 1-0. En vlak voor tijd wordt het 1-1. Dus penalty’s wij mogen eerst en Tim schiet raak. De tegenstander mist en raakt daarna dan mogen wij en Puk raakt en Jort raakt en dan raakt de tegenstander. Daarna missen ze en dan mogen wij en helaas missen wij ook. Dan mist de tegenstander omdat Daan hem houdt en daarna missen ze nog een keer omdat Daan hem schitterend houdt en toen wonnen we de derde plaats. YES!!!!