Inschrijven Techniektraining(en) VV HEBES

Wil jij heer en meester over de bal worden? Of je voetbaltechnische vaardigheden nóg verder bijschaven? Grijp dan nu je kans en schrijf je vrijblijvend in voor de speciale techniektrainingen van VV HEBES op de woensdagmiddag!

Voor wie?

De extra techniektrainingen zijn voor alle jongens en meisjes die lid zijn van VV HEBES. De techniektrainingen worden georganiseerd op verschillende woensdagmiddagen voor verschillende categorieën en/of teams. Je kunt je inschrijven per sessie.

Inschrijven

Je kunt je gratis inschrijven voor de techniektrainingen via Inschrijfformulier. Wel vragen we je bij inschrijving om akkoord te gaan met ons privacybeleid zodat we je e-mailadres mogen gebruiken om te communiceren. Ook vragen wij je om toestemming voor het publiceren van leuke actiefoto’s op onze Facebookpagina en clubwebsite. Er kan voor of na de techniektraining geen gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen. Het is tevens verplicht om scheenbeschermers te dragen.

Vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Jordi Cranssen, technisch jeugdcoördinator onderbouw, naar jordicranssen@hotmail.com.

Inschrijfformulier >>>

Bekijk het programma >>>