Geld inzamelen via Sponsorkliks

VV HEBES doet er alles aan om voldoende middelen binnen te halen om de begroting sluitend te houden en onderneemt allerlei acties om dat voor elkaar te krijgen.

Vanaf nu is het voor iedereen die VV HEBES een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Dat is heel eenvoudig. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar de website van Sponsorkliks via de volgende link:

Op de website van VV HEBES staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken, kom je ook op de website van Sponsorkliks. Op de website staat een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Media Markt, Coolblue en Zalando. Klik op het logo van je favoriete webwinkel en elke aankoop die je vervolgens bij deze winkel doet, levert VV HEBES een kleine commissie op. Dat kost je niets extra.

Doe hetzelfde als je gaat uiteten of een pizza wilt laten bezorgen. Via de sponsorkliks website van VV HEBES kun je terecht bij 4.500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!

Er is nu ook een app voor je smartphone beschikbaar (via Appstore of Google Playstore), zodat je ook via je telefoon online kunt winkelen én tegelijkertijd geld kunt verdienen voor je favoriete voetbalvereniging.

Online winkelen was nog nooit zo leuk!