Eerste wedstrijd meidenteam C4M

Het is zover: de allereerste (oefen)wedstrijd van het VV HEBES meidenteam!  Ze speelden tegen het meidenteam van Hunsel Combinatie. Met goede moed en vol enthousiasme arriveerden de meiden op het sportpark van Hunsel. Kleedlokaal wordt opgezocht, wedstrijdtenue aangetrokken, de trainers worden er bij gehaald, de opstelling volgt, de taken worden besproken en het is stil... mooi stil... concentratie... Dan de warming up. De tegenstander kijkt met enig schrik naar de strak en geconcentreerde uitvoering van de warming up van de VV HEBES meiden.

Dan begint de wedstrijd. In de eerste helft zien de toeschouwers bij tijd en wijlen nu al uitstekend combinerend VV HEBES dat op enige momenten natuurlijk nog moet en mag wennen aan de veldbezetting en posities. Maar er wordt inzet getoond en iedereen vecht voor elkaar! VV HEBES heeft een duidelijk veldoverwicht maar er wordt nog niet gescoord. Ruststand: 0-0.

In de pauze heerst tevredenheid en de concentratie houdt aan. De wisselspelers van de eerste helft treden nu aan voor hun debuut. De 2e helft en het is duidelijk dat ook nu VV HEBES het heft in handen neemt en iedereen alle inzet toont. VV HEBES krijgt steeds meer kansen en na enige minuten valt de dikverdiende VV HEBES goal uit een actie en gericht schot van Yanna. De voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven en de winst is binnen.

In Hunsel winnen de VV HEBES meiden : 0-1

Keepster Meike verrichtte enkele goede reddingen.

Laatste man en aanvoerster Nannie hield de deur op slot.

Voorstopper Bente gaf de spits van de tegenstander geen kans.

De verdedigers Saar, Loeka, Gwen en Brooklyn gaven niks weg.

Sanne, Yanna, Aafke, Chinouk en Helin voerden hun taken geweldig uit op het middenveld.

Jesse, Jannick, Lynn, Demi en Naomi waren continue dreigend voorin.

Sam en Tara konden er deze wedstrijd helaas niet bij zijn.

Een schitterend begin en fantastisch resultaat. De trainingen werpen duidelijk hun vruchten af: de meiden speelden geconcentreerd met regelmatig prima combinaties en een goede basisconditie.

Dank aan alle ouders en supporters die mee waren gereisd.

Dank aan Sjef voor het vlaggen en de overige toekomstige medetrainers Roger, Ramon en Giel.

Aldus de trotse trainers Peter en Eric.