De KNVB Wedstrijdzaken app

Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Via de oude manier op de pc kan dit straks niet meer.

Onderstaande instructiefilmpjes helpen leiders, scheidsrechters en spelers bij het invullen van het wedstrijdformulier. Zowel leiders als spelers kunnen straks zelf hun wedstrijdformulier invullen via de app.

App downloaden

De nieuwe app is te downloaden in de app-store (iPhone en iPad) en google play (android). De naam van de app is wedstrijdzaken. Vervolgens kun je je aanmelden bij de app.

Aanmelden app

Om je aan te melden in de app moet je emailadres bekend zijn bij de ledenadministratie van VV HEBES. Alleen als die match wordt gemaakt dan kun je worden aangemeld. Het kan voorkomen dat je emailadres niet of niet juist bekend is bij de ledenadministratie. In dat geval kun je dit melden via ledenadministratie.

Aanpassen NAW-gegevens

Leden kunnen voortaan ook via de wedstrijdzaken-app hun NAW-gegevens aanpassen. Dit wordt dan automatisch aangepast in de ledenadministratie van VV HEBES en de KNVB.

Spelerspassen

De fysieke spelerspassen komen met ingang van het nieuwe seizoen ook te vervallen. Deze komen ook digitaal in de nieuwe app te staan. Leden kunnen zelf via de app hun meeste actuele foto (selfie) plaatsen op de app. Daarnaast zijn alle spelers speelgerechtigd die zich kunnen identificeren via een geldig ID-bewijs

Hieronder enkele instructiefilmpjes van het nieuwe gebruik van de app.

Bekijk instructiefilm wedstrijdverloop

Bekijk spelersopgaaf door speler/teamleiders

Bekijk instructiefilm Spelerspascontrole door scheidsrechter

Meer informatie over de app en handleidingen kun je vinden op: http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal