Beker: MBC'13 E5 - VV HEBES E3: 1 - 22

Thibault kon er helaas niet bij zijn. Succes bij de colour run. Wij starten dus met 1 wissel met mijzelf als aanvoerder. We hebben er zin in.

We komen goed uit de startblokken na een lange vakantie. De eerste corner van Daan wordt net te strak genomen. Maar kort daarna maakt Jort de 0-1. Mooi schot op doel wordt gekeerd. Daan verovert de bal en laat Jort de 0-2 maken. Na een mooie pass van Raf maakt Jort de 0-3. En op voorzet van Jort maakt Daan de 0-4.

Na een goede actie van Sam en mooie pass op Tim maakt Tim de 0-5. Jort 0-6. Mooie lop van Stijn en de 0-7 ligt erin. Het gaat nu snel 0-8 Jort. Mooie aanval met Tim en Jort. Twee tegen 1 wordt uitgespeeld met een pass van Jort op Tim. 0-9. Paar mooie uitkap acties van Jort 0-10. Door goed en mooi samenspel voorin maakt Levy de 0-11. Het samenspel verloopt al heel goed bij zo'n eerste echte wedstrijd. Rust. Keepers wissel. Bram in het veld en Daan goalie. 0-12 Jort. Bram start met enkele mooie schoten. Jammer voorzet van Jort wordt in eigen doel gewerkt 0-13. Bram, onze goalie maakt via de paal de 0-14.

Ondanks het spel van Maasbracht spelen wij goed samen. Bram 0-15. Mooie actie van Raf 0-16. 0-17 Jort de tweede met links. 0-18 Jort. Mooie voorzet Jort wordt door Raff mooi afgewerkt 0-19. Ook verdedigend even aan de bak, mooie actie Levy en een rush van Sam naar voren wordt met de 0-20 beloond. Zowaar een hoekschop voor Brach en 1-20. Maar ja met zo'n stand! Snel daarna Tim 1-21 en Sam 1-22. Nu begint Brach te voetballen en krijgen wij toch nog tegenstand.

De wedstrijd zit erop. Iedereen heeft gescoord. We zijn moe maar tevreden.

Jort Dorssers