6 jeugdige trainers tekenen hun 'contract' op zondag 17 maart

Bij de start van de voorjaarsreeks zijn we een pilot gestart waarbij we  juniorleden de kans bieden om tegen een vergoeding trainer te worden van een pupillenteam van VV HEBES. Aanstaande zondag, voor de start van de wedstrijd van VV HEBES 1 tegen Alfa Sport zullen 6 jeugdige trainers hun ‘contract’ tekenen.

De trainers zullen door onze jeugdcoördinatoren Wim Slangen en Jordi Cranssen worden opgeleid. Door deze opleidingsplekken hopen we te voorkomen dat jeugdleden uitstromen omdat ze elders iets willen bijverdienen. Tegelijkertijd hebben wij trainers, met een voetbalachtergrond, die hun enthousiasme voor voetbal overbrengen op onze jongste leden. Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd om dit toch wel bijzondere moment bij te wonen (vanaf 13.30u) en daarna natuurlijk ons eerste elftal aan te moedigen.